Terapi- og Udviklingshuset KBH

Terapihuset KBH - Studiestræde 30A, 3. - 4. sal - 1455 København K
| Et fagligt fællesskab |

Hvis du søger indsigt, forandring og personlig vækst..

Terapi- og Udviklingshuset KBH

Et fagligt og velfunderet fællesskab

Vores specialefelter er mange, vores profiler er forskellige - og vi driver alle hver især vores egne selvstændige virksomheder. Flere af os underviser også på psykoterapeutiske uddannelser, laver kurser, workshops, foredrag og superviserer. Fagligheden, etikken, nærværet og nysgerrigheden på mennesker, trivsel og udvikling, det er vi fælles om.

Terapi

Er du nysgerrig på dig selv? Vil du udvikle dig som menneske? Så kan terapi være noget for dig. Terapi handler om indsigt i egne mønstre, evnen at rumme sig selv - og skabe dybere funderet forandring.

Supervision

Med supervision skaber vi professionel og menneskelig trivsel og vækst. Supervision er det faglige og personlige udviklingsrum, med tid til at stoppe op, reflektere og finde retning. 

Undervisning

Gode relationer, personlig væskt, sorg, skam, stress, lucid dreaming, talenter og styrker, stress og trivsel og mange andre spændende teamer er vi hver især optager af - og underviser i.. 

Om Terapi- og Udviklingshuset KBH

Terapihuset KBH åbnede vi januar 2018. Vi kendte hinanden fra forskellige konsulent- og undervisningsopgaver - og uddannelsesforløb. Vi søgte at etablere os i et alsidigt, dynamisk og fagligt velfunderet fællesskab. 

TIlsammen udgør vi  Terapihuset KBH, alle har vi eget CVR-nummer og hver vores unikke profil. Selve huset drives juridisk af Jonas Borup og Thomas Duholm under CVR 28270429. Jonas og Thomas har hertil en aftale med en anden større aktør omkring mental sundhed og forløb for sygemeldte med angst og stress. Disse forløb tilbydes pt. fysisk i København, Hvidovre, Stevns og Kalundborg - og online dækker vi resten af landet.

Jonas Borup | + 45 25 94 03 30
jb@terapihusetkbh.dk

Thomas Duholm | + 45 27 14 46 26
td@terapihusetkbh.dk

Terapi- og Udviklingshuset KBH  -  Studiestræde 30A, 3. 4. sal  -  1455 København K