Psykoterapi

Psykoterapi er for dig, som vil arbejde med din opfattelse og fornemmelse af, hvem du er, og hvordan du er. Det er en personlig udviklingsproces hen imod bedre at komme til rette med dig selv og i livet - for derfra at lade dig arbejde på at bruge dine talenter, styrker og din bevidsthed på en ny måde og i den retning, som er værdifuld og meningsfuld for dig. 

Terapien foregår gennem en samtale, hvor vi som terapeuter byder ind med det, vi ser, det vi lægger mærke til - og måske oversete perspektiver omkring de tematikker du vælger at tage op og folde ud. 

Vores erfaring er, at varigheden på terapeutiske forløb kan være meget forskellige. For nogle er et kortere og afgrænset forløb, det som fungerer, for andre er det et længerevarende forløb. Det vigtigste er. at vi løbende får afstemt og tilpasset forløbet, så det fungerer med det bedst mulige udbytte for dig.

Begge arbejder vi ud fra et grundlæggende eksistentielt og neuroaffektivt perspektiv. VI er som personer forskellige, og du er altid meget velkommen til at kontakte en af os for en indledende snak.

png-white.png

Terapi- og Udviklingshuset KBH

Studiestræde 30A, 3. - 4. sal, 1455 København K

Jonas Borup + 45 25 94 03 30 | Thomas Duholm + 45 27 14 46 26

© Copyright 2022 Terapi- og Udviklingshuset KBH