About me.

Jonas Borup

Psykoterapeut MPF, underviser & supervisor

Mere end 20 års erfaring

Mennesker og udvikling har været omdrejningspunktet i mit arbejdsliv i mere end 20 år, og det har været med selvstændig virksomhed inden for feltet siden 2005. Gennem årene er der løst mangeartede opgaver for både private og offentlige virksomheder...

Psykoterapi, erhvervsterapi, undervisning, medarbejder- og lederudvikling

Fokus er i dag på undervisning, uddannelse af psykoterapeuter, psykoterapi, erhversterapi, supervision, samt medarbejder- og lederudvikling. Jeg arbejder også med elitesportsudøvere omkring den mentale del og det at håndtere belastning.

Partnerskaber og samarbejder

Der er et tæt samarbejde med det psykoterapeutiske uddannelsessted SEOP, hvor jeg fungerer som holdlærer, underviser og supervisor på deres psykoterapeutuddannelse, såvel basisuddannelsen som overbygningen.

Sammen med virksomheden Indsats har jeg de seneste 5 år skabt mestringsforløb omkring stress, angst og krise og med et erhvervsrettet fokus.. I samarbejde med Indsats Aps og Terapi- og Udviklingshuset KBH udbydes mestringsforløbene gennem jobcentre og udbydere af sundhedsforsikringer forskellige steder i Danmark. Forløbene varetages af Psykoterapeuter MPF. 

Fra 2016 og frem til foråret 2024 har jeg været tilknyttet Wattar-Gruppen, Kognitivt Psykologcenter, som ekstern underviser, primært på deres psykoterapeutuddannelse, men også på deres beskæftigelsesrettede uddannelser.

Fra 2005 - 2015 drev jeg egen virksomhed rettet livsmestring for unge i vanskelige livssituationer.

Dansk Psykoterapeutforening og  erhvervsnetværk for psykoterapeuter

Jeg er medlem Dansk Psykoterapeutforening, og jeg er ligeledes med i deres netværk for psykoterapeuter som arbejder med erhvervslivet.

Faglighed og ståsted

Det faglige ståsted er inden for det eksistentielle, fænomenologiske og neuroaffektive psykologiske felt, hvor jeg virkelig føler mig hjemme. Vejen hertil omfatter en 4-årig uddannelse i kognitiv terapi, en 4-årig gestalt-eksistentiel psykoterapeutuddannelse fra det nu lukkede Københavns Gestaltinstitut. Og en supervisoruddannelse på et neuroaffektivt grundlag V/Peter Kofoed. 

Hertil også en certificering i TT38 Talenttest samt uddannelse inden for NLP, gestalt-coaching og kropsterapi. Oprindeligt er jeg uddannet folkeskolelærer, og har gennem ungdommen og det tidlige voksenliv dyrket sejlsport på eliteplan.

png-white.png

Terapi- og Udviklingshuset KBH

Studiestræde 30A, 3. - 4. sal, 1455 København K

Jonas Borup + 45 25 94 03 30 | Thomas Duholm + 27 14 46 26

© Copyright 2022 Terapi- og Udviklingshuset KBH