About me.

Jonas Borup

Psykoterapeut MPF, underviser & supervisor

Mere end 20 års erfaring

Mennesker og udvikling har været omdrejningspunktet i såvel mit arbejdsliv som private liv i mere end 20 år. Og tilbage i 2005 startede jeg det som i dag er Terapi- og Udviklingshuset KBH.

Psykoterapi, erhvervsterapi, undervisning, autentisk personligt lederskab

Fokus er i dag på undervisning, uddannelse af psykoterapeuter, psykoterapi, erhversterapi, supervision og processuelle udviklingsforløb omkring hvad vi kalder Autentisk personligt lederskab.

Partnerskaber og samarbejder

Der er et tæt samarbejde med det psykoterapeutiske uddannelsessted SEOP, hvor jeg fungerer som holdlærer, underviser og supervisor på deres psykoterapeutuddannelse, såvel basisuddannelsen som overbygningen. Hertil er jeg gennemgående underviser på deres 1-årige uddannelse i autentisk personligt lederskab.

Sammen med virksomheden Indsats har jeg de seneste 5 år opbygget mestringsforløb omkring stress og krise, og med et erhvervsrettet fokus. I samarbejde med Indsats APS udbydes forløbene forskellige steder i Danmark. Forløbene varetages af Psykoterapeuter MPF. 

Fra 2016 og frem til foråret 2024 har jeg været tilknyttet Wattar-Gruppen, Kognitivt Psykologcenter, som ekstern underviser, primært på deres psykoterapeutuddannelse, og de første år  også på deres beskæftigelsesrettede uddannelser.

Dansk Psykoterapeutforening og  erhvervsnetværk for psykoterapeuter

Jeg er medlem Dansk Psykoterapeutforening, og jeg er ligeledes med i deres netværk for psykoterapeuter som arbejder med erhvervslivet.

Faglighed, ståsted og privat

Det faglige ståsted er inden for det eksistentielle, fænomenologiske og neuroaffektive psykologiske felt, hvor jeg virkelig føler mig hjemme. Vejen hertil omfatter en 4-årig uddannelse i kognitiv terapi, en 4-årig gestalt-eksistentiel psykoterapeutuddannelse fra det nu lukkede Københavns Gestaltinstitut. Og en supervisoruddannelse på et neuroaffektivt grundlag V/Peter Kofoed. 

Hertil også en certificering i TT38 Talenttest samt uddannelse inden for NLP, gestalt-coaching og kropsterapi. Oprindeligt er jeg uddannet folkeskolelærer, og de første år af mit arbejdsliv var fokus sårbare unge, unge involveret i kriminalitet, samt unge og misbrug. Op gennem ungdommen, og det tidlige voksenliv, har jeg dyrket sejlsport på eliteplan.

Selv går jeg i terapi hos Anders Dræby, eksistentiel international anerkendt terapeut og underviser. 

png-white.png

Terapi- og Udviklingshuset KBH

Studiestræde 30A, 3. - 4. sal, 1455 København K

Jonas Borup + 45 25 94 03 30 | Thomas Duholm + 27 14 46 26

© Copyright 2022 Terapi- og Udviklingshuset KBH